Tilbygning med udsigt til skoven

Tilbygningen er en kontrast og et modspil til det gamle hus karakter og materialer, men der var vigtigt, at karakteren fra 30'erne og den nye tilbygning tilsammen skabte en ny helhed. helheden opstår ved, at form, proportioner og detaljer i tilbygningen så at sige er tegnet oven på det oprindelige hus.

Taghældningen på det det nye zinktag følger således hældningen på det gamle tegltag, men for at tilgodese vinduespartiet i værelset på 1. sal, måtte tilbygningen undvige dette punkt og derfra med en lavere hældning brede sig ud over husets nye stue.

Tilbygningen blev på 47 m2 og rummer en nye stue med orientering mod skoven, to børneværelser med egen indgang og badeværelse.

Så udover mere plads, betød tilbygningen en ny fordeling af funktionerne i stueplan og en orientring mod haven - den oprindelige opholdsstue blev til en del af et større køkken-alrum, nu i husets midte, tidligere udestue mod vejen blev til musik- og tv stue og den nye opholdstue blev orienteret mod haven med udsigt til skoven.

Stock 35 Stockholmsgade 35 Kld. Th 2100 København  Tlf: 35 38 77 00 Mobil: 21 28 13 14 tmp.stock35@mail.dk