Projekter

STOCK35 har mange års erfaring i om- og tilbygninger af eksisterende huse – ofte en godt alternativ til at bygge nyt. Der kan være mange grunde til, at jeres hus ikke længere lever op til forventningerne.

Det kan være svært at se mulighederne i det gamle hus, svært at vurdere, om investeringen kan betale sig – om jeres drøm også kan blive til et smukkere hus.

Ved ombygning af eksisterende huse er udgangspunktet altid de vilkår som dette hus opstiller – er de forenelige med jer drømme eller kan det bedre betale sig at købe et andet eller bygge et helt nyt hus – mulighederne er mange.

Få en arkitekt som sparingspartner – en der både lytter til jeres ønsker, kan se muligheder i jeres nuværende hus og også siger til, når drømmen ikke er realistisk.

Et helt nyt hus kan ligeledes være en mulighed. STOCK35 tegner gerne et hus efter jeres særlige krav og ønsker. Vi bruger tid på at spore os ind på, hvem vi skal tegne for. Hvad er jeres ønsker, hvor meget kan vi rykke ved dem - for at huset i sidste ende er en realisering af såvel bygherres ønsker, som udnytter eksisterende rammer og sted bedst muligt.​

Stock 35 Stockholmsgade 35 Kld. Th 2100 København  Tlf: 35 38 77 00 Mobil: 21 28 13 14 tmp.stock35@mail.dk