Et anneks i sinusplader

Anneksets enkle form og karakter er valgt som en bevidst modstilling til bungalowens karakteristiske kubiske form - en karakter der yderligere understreges af valget af sinuspladen som beklædning for såvel tag som facader. Annekset er opført som et træhus på et støbt randfundament, indvendigt er vægge og loft beklædt med gipsplader, på er der lagt en kvadratisk klinke.

der er bevidst valgt et materiale, der traditionelt forbindes med industrielle bygningsanlæg, landbrugsbygninger - bygninger i en helt anden skala. Netop 'springet' i skala har haft stor betydning for udformningen af bygningens detaljer. Traditionelt ligger alle inddækninger i hjørner og omkring vinduer og døre 'udenpå' huset, her er alle detaljerne lagt 'bag facaden' - og er således tilpasset husets skala og mere forfinede karakter.

At  en bolig udelukkende er beklædt med sinusstålplader er genstand for debat og diskussion, er ikke så overraskende -  i et land hvor dette materiale ikke er en del af den traditionelle byggetradition i modsætning tilde øvrige nordiske lande og i Baltikum, hvor anvendelsen af stålplader på såvel tag som facader er langt mere udbredt.

Stock 35 Stockholmsgade 35 Kld. Th 2100 København  Tlf: 35 38 77 00 Mobil: 21 28 13 14 tmp.stock35@mail.dk